BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Quina és la seva preferència a l'hora de viatjar

jueves, 25 de febrero de 2010

Xerrada de LGTB




Per a jo la homosexualitat es una elecci0 de vida i molt respetable, es l'orientació sexual que tens ,si sents atracció per una persona del mateix sexe.

Des que es va crear el terme, la paraula homosexualitat ha adquirit múltiples significats. En el sentit original, es refereix a l'orientació sexual caracteritzada per una atracció estètica duradora, l'amor romàntic o el desig exclusiu per una persona del mateix sexe. També es pot referir a la manifestació d'aquesta orientació en la identitat encara que no sigui reflectida en el seu comportament sexual. Finalment es pot referir a les relacions sexuals entre dues persones del mateix sexe, sense importar quina sigui llur orientació sexual, llur identificació sexual, o llur identitat de gènere.

L'homosexualitat sovint és contrastada amb lams eterosexualitat i bisexualitat .Els antropòlegs han proposat tres formes de relacions homosexuals: igualitària, estructurada d'acord amb el gènere, i estructurada d'acord amb l'edat. D'aquestes, una és la forma dominant d'una societat en un temps o època determinada. Atès que hi ha components biològics, històrics i psicològics en el sexe i gènere, no hi ha cap descripció única per a totes les persones.

La religió sovint parla de les relacions entre persones del mateix sexe, un tema que ha estat debatut en les polítiques religioses modernes. Les escriptures de les religions monoteistes han condemnat tradicionalment alguns dels seus aspectes, encara que moltes denominacions i grups d'aquestes religions ara i en el passat han tingut un punt de vista diferent. Les primeres lleis sobre les relacions entre persones del mateix sexe que es van registrar en el món eren religioses: en l'antiga Grècia, la religió grega consagrava l'amor eròtic pedagògic, el qual era simbolitzat per l'amor entre zeus i Ganimedes i en altres mites similars. En el judaisme antic, va ser la primera a incloure una prohibició de les relacions sexuals entre homes, d'acord amb la Torà. Abans de la difuisió del cristianisme i el juraisme, la majoria de les religions d'aleshores no feien cap distinció entre les relacions homosexuals i heterosexuals.


La majoria del estats del món no impedeixen el sexe consensual entre persones del mateix sexe no emparentades amb majoria d'edat. Algunes legislacions reconeixen drets idèntics, proteccions i privilegis per a les estructures familiars de les parelles del mateix sexe, incloent-hi i matrimoni. Unes altres nacions demanen que les persones restringeixin les seva sexualitat a les relacions heterosexuals. En algunes legislacions les persones que tinguin relacions físiques amb altres del mateix sexe són subjectes a diverses sancions i fins i tot a la pena capital en algunes regions fonamentalistes islàmiques. Però, no sempre s'apliquen les diverses lleis dels estats.

Tot i que avui s'utilitza de manera generalitzada, és convenient assenyalar que l'existència de la categoria homosexual per si mateixa, aplicada a les persones, és objecte de controvèrsia des de diferents punts ideològics. Els corrents integristes neguen l'existència de persones homosexuals però reconeixen les pràctiques

1 comentarios:

Antònia dijo...

Està bé que en tenguis aquesta visió. Faràs més feliç els que tens al teu voltant...