BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Quina és la seva preferència a l'hora de viatjar

jueves, 18 de marzo de 2010

Grup musical preferit "la niña pastori"

Comentari personal:El famenco és amb la música que més m'identifico, la que més sòl escoltar. M'encanta la Niña Pastori, una noia amb muchisimo talent, la qual en cada un dels seus temes transmet molt, té una increïble veu i bellíssimes lletres, cadascuna d'elles té la seva personalitat.

Amb quatre anys solia acompanyar la seva mare, que cantava des de joveneta i era coneguda com en les actuacions que donava per San Fernando. Pastora li va ensenyar l'art flamenc i es va convertir així en la referència fonamental perquè la Nena es fes cantora. Als vuit anys es va adonar que volia seguir els passos de la seva mare. Amb tot just dotze anys, el cantaor José Monge Cruz Camarón de la Isla la va presentar al Teatre Andalusia de Cadis, va quedar tan fascinat que al mig d'un concert li va demanar que actués amb ell. En els seus inicis va ser avalada per Camarón de la Isla però és el seu posterior trasllat a Madrid i la seva entrada en una discogràfica Sony Music el que ha suposat un impuls a la seva carrera.

Als disset anys se li va presentar l'oportunitat de gravar el seu primer disc, encara que no estrictament flamenc. Per la insistència de la seva mare, Maria anava a Madrid a cantar cançons de La Parrala, allí va ser descoberta per Alejandro Sanz i Paco Ortega, va quedar encantat i va decidir anar a San Fernando, i des d'allà llançar-la al públic amb "Entre dos Ports". Després arribarien "Ets Llum", "Cargols", "Maria", "No hi ha cinquè dolent", "Joies prestades". En el seu segon treball va començar una relació amb Julio Jiménez Borja, "Chaboli", amb el qual es va casar el 21 de desembre de 2002.

Viu al barri de Salamanca a Madrid.

El juliol de 2008 va tenir la seva primera filla, Pastora, que rep el nom de la seva àvia materna.

Ha aconseguit el premi Grammy Llatí 2009 al Millor Àlbum de flamenc amb el seu setè i darrer disc 'Esperando verte'.

En els tretze anys de carrera discogràfica ha venut més de dos milions de còpies.

Els seus set discos d'estudis estan amb la discogràfica Sony Music.




Discografía

  • 1. Entre dos puertos 1995
  • 2. Eres luz 1998
  • 3. Cañaílla 2000
  • 4. María 2002
  • 5.No hay quinto malo 2004
  • 6Joyas prestadas 2006 disco de versiones
  • 7 Esperando verte 2009

0 comentarios: