BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Quina és la seva preferència a l'hora de viatjar

lunes, 26 de abril de 2010

Els diferents conceptes sobre la família....


1. Resumeix el text Els diferents conceptes sobre la família.

Els temps han evolucionat, i amb ell el concepte de la familia.
No solo existeix el classic tipus de família , mare, pare, fill sino també veim alts porcentatges
de famílies monoprentals (mare,fill, pare fill).Famílies d'homosexuals etc...
Ens els quals la tolerància i el respecte juguen un papel predominant.
L'esglèsia católica adopte una posició intransigent conrespecto a la llibertat sexual (uno de homosexuals i l'abort) inclinandose per la família classica , (mare, pare fills)

2. Fes un comentari personal sobre l'escrit. Què en penses? Creus que un infant és més feliç en una família tradicional? Raona la teva resposta.
Pens que si se desenvol en un ambient tranquil sin faltes de respecte, sense dolents exemples, sense violència, en un clima càlid de amor i preocupació pero la seva vida, un nin pot ser feliç.
En un hogar tradicional on un pare falta el respecte a la seva dona o viceversa no es un ambient favorable pel creixement d'un nin.

3. Creus que el lloc on es viu influeix en tenir un tipus de família o un altre? (Barri, ciutat, país...). Argumenta la teva resposta.
Si totalment.
Per exemple el "Brons" -EE.UU, las Favelas-Brasil etc, son llocs molts expots al perill,a les dolentes influències, las carencies materials solen inducir al delit i els errors, les posibilitats de estudiar i superar-se son mínimes, la tentació de la droga , alcohol, prostitució i el flagelo de la pederastia. En aquests cassos hi ha un indice altíssim de families destructuradas.

4. Exposa quin és el teu ideal de família i explica per què.
Tenc una familia monoparental, però me agradaria tenir una

família com els meus padrins, madre, padre, hermanos etc...




0 comentarios: