BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Quina és la seva preferència a l'hora de viatjar

miércoles, 7 de abril de 2010

Pel.lícula XXY, vos la recoman!

He vist una pel.licula interessant, recomenada per n'Amada, la meva preofessora.
Es diu XXY.

Aquesta pel.licula m'ha fet canviar la perspectiva de motles coses de la vida. En grans trets, es tracta d'una persona que es hermafrodita i diferent a altres casos.
En arribar a la pubertat no es defineix el seu sexe per si mateix. Aquesta neutralitat la sumeix en una profunda desorientacio i nomes i ha interrogants en la seva vida. Qui es?Quin sexe te?Quins somnis pot tenir?Quins projectes por teneir?. El medi en el que viu no l'ajuda gens.
Humanament ens fata créixer molt pero entendre que el diferent no té per què ser dolent i que, de vegades, depèn de la nostra comprensió i tolerància el fet de facilitar les coses i tot seria més fàcil per a aquesta persona que te SENSIBILITAT I PATEIX



3 comentarios:

Davis dijo...

Hay que ver Lupe que buena opinion has tenido de esta peli. Pues genial que te hay cambiado o abierto a nuevas ideas esta peli es lo que suele pasar cuando ves esta peli detenidamente te hace en que pensar, que es tambien la conversacion que tuve con Amada, luego cuando volvamos el lunes al insti hay que comentarla jum! estaria bien. Bueno que sepas que tengo el msn jodido de hay qeu no haya hablado con nadie durante estos días.

xaao

xoxo

lupe romero bustos dijo...

daviiiiddd me alegro que te agrade mi opinion, muchas gracias por comentarme, la pelicula me encanto la verdad.
un besitooo

Antònia dijo...

Com sempre, celebr moltes les teves entrades lliures, i aquestes festes ets l'única que ho ha fet, per tant, encara tens més mèrit!

N'Amada vos va aconsellar una bona pel·lícula pel que veig, em fa ganes veure-la. N'has fet un molt bon comentari i m'agrada que el cinema vos ajudi a madurar com a persones, perquè obrir la ment és això precisament, madurar. Enhorabona guapa!