BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Quina és la seva preferència a l'hora de viatjar

lunes, 3 de mayo de 2010

Tema para un poema...


L'il·lusionisme, també anomenat màgia o prestidigitació, és l'art d'entretenir al públic mitjançant il·lusions misterioses i sorprenents, que creen en el públic la percepció que s'ha produït quelcom impossible, talment com si l'artista tingués poders màgics o sobrenaturals.

La il·lusió que crea un mag és espectacle , però per crear-la es necessiten unes habilitats i moltes hores de pràctica. Si se sap el truc, es perd tota la màgia i ja no té gràcia. La il·lusió, però, és creada utilitzant tan sols mètodes naturals. Els practicants d'aquest art misteriós poden ser anomenats mags, prestidigitadors o il·lusionistes. Artistes en altres mitjans com ara el teatre, cinema, dansa i arts visuals, treballen cada cop més utilitzant mètodes similars, però no donen un èmfasi tan marcat a aquestes tècniques, que consideren secundàries a l'objectiu de crear una actuació cultural



















M'interessa aquest tema, tinc gran curiossitat, és el que he escollit com idea per al poema. "L'il·lusió". Crec que la màgia és preciosa, i que l'il.lusió d'una persona ho és encara més.


0 comentarios: